Dating tips

1. Vul je profiel zo veel mogelijk in!

Aangezien jij net als duizenden andere singles in Nederland en Belgie op zoek bent naar een leuke date of partner, is het wel de bedoeling dat je zo veel mogelijk van de ander komt te weten. Hoe weet je anders of iemadn wel een juiste match voor je is? Een goed ingevuld profiel krijgt tot 70% meer reacties dan leden die hun profiel niet van een foto of enige tekst voorzien. Als je je profiel dus zo volledig mogelijk invult, is de kans op een leuke date veel groter!

2. Kies de juiste foto's

Je hebt je profiel ingevuld en het is tijd om een foto te kiezen. Maar wat voor foto zet je nou op je profiel? Kies bewust wat voor foto's jij wil plaatsen en hoe jij jezelf wil profileren op OnlyFun.nl. Wil je OnlyFun blijven, of wil je juist zoveel mogelijk gezien en herkend worden? Als je ervoor kiest om geen foto te uploaden, dan voorziet OnlyFun je van een standaard foto waarop je niet herkenbaar bent. Kies je er wel voor om een foto te uploaden, zorg er dan voor dat de foto duidelijk en representatief is. Je foto is immers het eerste waar een potentiele partner naar kijkt op je profiel. Een leuke foto is het halve werk!

3. Durf contact te leggen

Je eerste bericht is je sales pitch. Als je eenmaal een leuk profiel bent tegengekomen, kan je ervoor kiezen niets te doen en het contact af te wachten tot iemand anders jouw profiel benaderd. Wat echter veel sneller werkt, is om zelf een profiel te benaderen met een flirtje of een berichtje. In het algemeen wordt op een bericht beter gereageerd dan een flirt, omdat deze veel persoonlijker is. Waar je bij het opstellen van een berichtje op moet letten, is het gebruik van goed taalgebruik en de kunst om interesse te wekken. Alleen 'Hoi' in je berichtje lokt natuurlijk minder reactie uit dan iemand vragen wat haar hobby's zijn of waarom zij zich aangemeld heeft op OnlyFun.

4. Hoe snel spreek je af?

Uit ervaring van verschillende leden op OnlyFun blijkt dat het contact hier erg snel gelegd kan worden. Door de gemakkelijke werking van de website en de laagdrempelige manier van contact leggen kan je zo in de leukste gesprekken belanden met leuke singles. Na het contact komt het waarschijnlijk ter sprake om eens wat af te spreken. Logisch, want een leuke date is het gevolg van leuk contact! Onze tip: spreek tijdens de eerste date niet bij iemand thuis af, maar gewoon in een leuk restaurantje of cafeetje bij iemand in de buurt. Dat is veel comfortabeler als je iemand uiteindelijk toch niet helemaal jouw type blijkt te vinden.

5. Wees niet te kritisch

De reden dat je je aangemeld hebt op OnlyFun is waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een leuk contact of date. Onze tip: laat je niet teveel (mis)leiden door de foto's van een persoon, en durf een gesprek aan te gaan. Dat model die je op je muur hebt hangen zal je hier misschien niet tegenkomen, maar is dat wel exact waar je naar op zoek bent? Stel jezelf open voor leuke contacten en we garanderen je dat je verrast zult staan van hoe leuk de gesprekken kunnen zijn. Iemand die je misschien niet enorm knap vindt, kan bijvoorbeeld wel onweerstaanbaar grappig zijn!